„Schimb de Cărţi” în Fălticeni

Clubul de Iniţiativă Literară şi Academia de Aventură „Pământul Viu” Fălticeni, alături de pub-restaurant „Thales”, organizează sâmbătă, 20 decembrie, în Fălticeni, o nouă întâlnire a programului naţional „Schimb de Cărţi”.

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, la ora 15, în pub-restaurant „Thales” (str. Liliacului, nr. 4, Fălticeni), cititorii pasionaţi de literatură şi carte sunt aşteptaţi pentru a împărtăşi impresii şi idei despre universul cărţilor.

„Schimb de Cărţi” a fost lansat în 2007 de Bookblog.ro şi propune o serie de întâlniri lunare ce se desfăşoară în mai multe oraşe din România (şi nu numai).

Pe scurt, participanţii iubitori de lectură şi literatură se întâlnesc pentru a schimba cărţi şi a discuta într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre cărţi, autori, edituri şi alte subiecte adiacente. Intrarea este liberă şi oricine poate participa.

Pentru Fălticeni, aceasta este prima ediţie organizată de Academia de Aventură „Pământul Viu” şi Clubul de Iniţiativă Literară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: