În ultima săptămână

Aproape 1.400 de suceveni s-au vaccinat împotriva gripei

Peste 1.300 de persoane din judeţul Suceava s-au vaccinat, în ultima săptămână, împotriva gripei sezoniere, numărul total al dozelor de vaccin antigripal administrate de la debutul campaniei fiind 4800.

Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Cătălina Zorescu, a declarat că, în săptămâna 8-12 decembrie, s-au vaccinat antigripal 1370 de persoane, iar de la debutul campaniei şi până în prezent s-au vaccinat 4800 de persoane din judeţul Suceava.

Potrivit datelor DSP Sucea-va, în ultima săptămână de raportare s-au înregistrat 2286 de cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, cu 71 de internări, şi 391 de cazuri de pneumopatii acute, cu 133 de internări.

Faţă de săptămâna precedentă, se observă o creştere a numărului de cazuri de viroze respiratorii şi pneumopatii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: