CSM Suceava le-a tras puţin „frâna” celor de la Rapid Bucureşti

> În etapa a VIII-a a Seriei Est, CSM Suceava – Rapid Bucureşti 3-0 (18, 19, 15)

 În prima etapă a returului sezonului regulat al Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, la finele săptămânii trecute, în sala „Unirea”, a poposit Rapid Bucureşti. La fel ca şi în tur, faţă în faţă s-au aflat două echipe valoroase, una, cea gazdă, deosebit de experimentată, alta, cea oaspete, tânără şi talentată.

Primul set a fost deosebit de echilibrat, la un moment dat tabela de marcaj indicând scorul de 15-15. De la acest scor, oaspeţii s-au „tăiat” pur şi simplu şi după trei blocaje bune ale sucevenilor au cedat şi setul cu 25-18. Al doilea set a debutat bine pentru elevii profesorului Victor Pancu, mai ales că oaspeţii au pierdut un punct pentru un cartonaş roşu arătat unui jucător bucureştean care a protestat la o decizie a arbitrului principal. Ambiţionaţi de acest eveniment, rapidiştii bucureşteni s-au mobilizat şi s-au apropiat la doar un punct de gazde, scor 8-7. Pentru a doua oară tinerii jucători ai formaţiei oaspete s-au „emoţionat” şi i-au dat prilejul suceveanului Pietraru să servească de şapte ori la rând. În consecinţă, şi al doilea set le-a aparţinut celor de la CSM Suceava, care au câştigat la 19.

Al treilea set al disputei dintre CSM Suceava şi Rapid Bucureşti a fost şi ultimul, plusul de experienţă al elevilor profesorului Victor Pancu fiind decisiv. Meciul din etapa a VIII-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin a fost ultimul în faţa propriilor suporteri pentru CSM Suceava, formaţia suceveană având un bilanţ de cinci victorii şi două înfrângeri.

Finalul acestei partide a prilejuit un moment emoţionant, profesorului Victor Pancu fiindu-i acordată o cupă ca simbol al activităţii depuse în slujba voleiului sucevean. Foarte interesant a fost faptul că „Lulu”, aşa cum i se spune profesorului Pancu, a primit trofeul din mâna „părintelui” voleiului sucevean, doctorul Traian Căldare, într-un fel de schimb de ştafetă.

Pentru CSM Suceava în partida cu Rapid Bucureşti au evoluat: Sasu, Pietraru, Huţuleac, Ştefură, Gontariu, Andone, Orăşanu, Amariei, Mihuţ, Lupuleasa, Tanasă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI