Evenimentul sportiv „Sănătate Prin Mişcare”, prima ediţie

Mâine, bazinul de înot al Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava va găzdui evenimentul sportiv „Sănătate Prin Mişcare”. Acest proiect va fi realizat de asociaţia sportivă „Aqua Club” cu sprijinul Primăriei Municipiului şi a Consiliului Local Suceava.

Scopul evenimentului este de a reuni aproximativ 200 copii care practică nataţia, fie la nivel de performanţă, fie doar ca modalitate de relaxare şi petrecere a timpului liber, din municipiul Suceava.

„Acest eveniment se află la prima ediţie, dorinţa noastră fiind aceea de a semnala că înotul este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber, cu beneficii pe termen lung în ceea ce priveşte îmbunătăţirea stării de sănătate a practicantului şi a dezvoltării lui fizice armonioase.

Le mulţumim domnilor Bogdan Drişcu, preşedintele Aqua Club, şi Adrian Prisăcăruţă, vicepreşedinte Aqua Club, pentru această interesantă iniţiativă şi adresăm mulţumiri Primăriei Municipiului Suceava şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat, Conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava şi DJST Suceava pentru implicare în acest proiect” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: