Radio Viva Fm, şi la Rădăuţi

macheta-VIVA-FMRadio VIVA FM va inaugura emisia unei noi staţii locale, la Rădăuţi, în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 28 noiembrie, cu începere de la ora 18, la Hotelul „Gerald’s” din localitate.

Povestea Radio VIVA FM a început în urmă cu aproape patru ani, la Suceava şi Fălticeni.

Un radio care se adresează ascultătorilor dornici de informaţii locale, de emisiuni proprii, cu şi despre oamenii de lângă ei.

Un radio care difuzează, alături de hituri noi, şi „muzică nemuritoare”.

Un radio implicat în susţinerea şi promovarea valorilor locale, prin campanii de sprijinire a evenimentelor importante pentru comunitatea locală.

Radio VIVA FM este singurul radio local din ţară care a primit diploma de excelenţă pentru debut, din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Pentru că rădăuţenii au nevoie de un post de radio dedicat lor, care să le fie aproape, începând de vineri, 28 noiembrie, Radio VIVA FM va deschide şi staţia din Rădăuţi, pe frecvenţa 90,1 FM.

Ascultătorii noştri din Rădăuţi vor afla tot ce se întâmplă în oraşul lor, în 11 buletine de ştiri, difuzate din oră în oră, de la ora 7, până la ora 17.

Problemele rădăuţenilor vor fi prezentate şi în programele Radio VIVA FM – „Dimineţi Animate”, „Viva Cafe”, „Viva Trafic” şi „Viva Flash” sau în emisiunile „Faţă în faţă”, „Cheia succesului” şi „Baba arde şi ţara se piaptănă”.

Din programul Radio VIVA FM Rădăuţi nu vor lipsi nici emisiunile „Pe unde” sau „Doza de educaţie”.

Actualitatea evenimentului sau mesajul sursei, impactul sau consecinţele, iată elementele ce definesc Radio VIVA FM.

Din 28 noiembrie, Radio VIVA FM vă aşteaptă şi la Rădăuţi, pe 90,1 FM!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI