Patinaj artistic

Poveste de dragoste între Miki Ando și Javier Fernandez

Nipona Miki Ando și spaniolul Javier Fernandez, cele două vedete ale patinajului artistic mondial, au surprins miercuri suporterii acestui sport din întreaga lume, dezvăluindu-și dragostea și dorința de a „forma o familie fericită”, anunțul fiind făcut printr-un „selfie” și un mesaj fără echivoc postate pe internet, prin care cei doi sportivi și-au mărturisit relația intimă.
„Astăzi este o zi specială pentru noi, pentru că vrem să împărtășim sentimentele noastre întregii lumi”, au scris ei în trei limbi — engleză, spaniolă și japoneză.
Miki Ando, 26 de ani, este dublă campioană mondială. Ea s-a retras anul trecut, după ce a născut o fetiță, fără să divulge vreodată identitatea tatălui, prilej de zvonuri și de ipoteze.
Javier Fernandez, 23 de ani, este dublu medaliat mondial cu bronz și dublu campion european. Cei doi mai au ceva în comun — s-au format cu antrenorul canadian Brian Orser.
După anunțul care însoțea fotografia, cei doi au precizat: „Relația noastră este bazată pe dragoste și pe dorința de a ne clădi o familie fericită. Am început acest lucru și sperăm să avem susținerea călduroasă a tuturor. Cu dragoste, Miki și Javier”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI