Fotbal

Clubul Petrolul Ploieşti anunţă că activitatea sa nu va fi afectată de ancheta DIICOT

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti precizează că activitatea echipei nu va fi afectată în urma evenimentelor de marţi, când procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat percheziţii la domiciliile unor membri ai grupării.
”Fotbaliştii şi staff-ul tehnic îşi vor continua normal programul de pregătire, în perspectiva partidei cu Dinamo”, menţionează clubul, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial.
”Totodată, FC Petrolul menţionează că salariile jucătorilor şi ale antrenorilor sunt achitate la zi, întreg lotul fiind concentrat exclusiv asupra confruntării de duminică. De asemenea, FC Petrolul are certitudinea că situaţia de moment, în care sunt implicaţi patronul Dan Capră şi directorul general Marius Bucuroiu, se va rezolva favorabil în cel mai scurt timp, iar ambii îşi vor relua activitatea în cadrul clubului”, precizează clubul.
Şeful DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, a declarat, pentru AGERPRES, că cei trei acţionari ai FC Petrolul Ploieşti, respectiv fraţii Daniel şi Nicolae Capră şi Marius Bucuroiu, au fost aduşi la sediul instituţiei pentru audieri, după ce procurorii au făcut percheziţii la domiciliile acestora şi la club, ridicând mai multe documente, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI