La Campionatul European de judo pentru tineret

Sportivul român Daniel Natea a cucerit medalia de bronz

Sportivul român Daniel Natea a cucerit medalia de bronz la categoria +100 kg a Campionatului European de judo pentru tineret de la Wroclaw (Polonia), singura medalie a delegaţiei României la această competiţie.

Natea i-a învins succesiv pe belarusul Artsiom Filatau prin ippon, pe slovenul Vito Dragic prin yuko şi pe ucraineanul Serghei Zveriev prin ippon, înainte de a fi învins în semifinale de rusul Anton Krivobokov prin ippon. În meci pentru medalia de bronz, Natea l-a întrecut prin ippon pe polonezul Kamil Grabowski.

La această competiţie continentală, unde am avut nouă participanţi, România a mai obţinut un loc 5 prin Denisa Ungureanu la categoria 48 kg.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: