Şah, turneu open rapid

Clubul Sportiv Şah Suceava şi cotidianul Crai nou din Suceava, organizatori, cu sprijinul Direcţiei Judeţene Suceava pentru Sport şi Tineret, organizează în ziua de 30 noiembrie 2014 concursurile de şah:

– Turneul A, rezervat seniorilor;

– Turneul B, rezervat copiilor.

Informaţii generale. Şedinţa tehnică are loc în data de 30 noiembrie, ora 10, în sala de expoziţii a Shopping City Suceava. Participanţi: jucători din judeţele Suceava şi Botoşani; timp de gândire – 25 minute de jucător. Taxa de participare: turneul A, seniori, 15 lei de jucător; la copii nu se percepe taxă de participare. Sumele rezultate din taxa de participare se vor constitui în fondul de premiere în numerar. În afară de aceasta, sponsorul principal Shopping City Suceava, asigură fondul de premiere în vouchere, astfel:

Turneul A, seniori locul 1 – 150 lei; locul 2 – 100 lei; locul 3 – 50 lei. Turneul B, copii: locul 1 – 150 lei; locul 2 – 100 lei; locul 3 – 50 lei.

Clubul Sportiv Şah Suceava asigură cele necesare desfăşurării competiţiei la primele 20 mese ceasuri, jocuri de şah şi table de şah. Arbitrarea se face prin programul Swiss Chess, ce se utilizează la concursurile în sistem elveţian.

Important. Pentru a evita retragerile nejustificate din concurs, jucătorii vor achita o garanţie – seniori 10 lei şi copii 5 lei –, sume ce vor fi restituite celor ce termină concursul. Cei care, din diverse motive nejustificate nu rămân până la încheierea concursului, pierd garanţia.

În afara premiilor comunicate mai sus, se vor acorda diplome şi medalii din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, iar copiii, indiferent de locul ocupat, vor primi cel puţin câte o revistă de şah.

Deoarece există posibilitatea ca numărul jucătorilor să depăşească 40 concurenţi, cei ce au material sportiv – ceasuri, şahuri şi cartoane şah, sunt rugaţi să se prezinte cu aceste materiale la concurs.

ANDREI GHILEA,

preşedinte CS Şah Suceava

Notă. La primele 20 mese vor fi aranjate materialele aparţinând CS Şah, ce nu vor fi mutate de la locul lor pe durata concursului. În sala de joc se va afla la loc vizibil Regulamentul concursurilor, ce conţine şi alte precizări.

Dacă până la începerea concursului vor apărea şi alţi sponsori, fireşte, premiile vor fi suplimentate.

Ca urmare a înţelegerii cu conducerea Shopping City Suceava, în anul 2015 Clubul Sportiv Şah Suceava, cu sprijinul ziarului Crai nou, va organiza în fiecare trimestru câte un concurs de şah, din care, în trimestrul II sau III, „Memorialul Fodor”, despre care vom furniza informaţiile la timpul potrivit.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI