Marius Ursaciuc:

„În turul doi pot vota doar cu Iohannis”

Primarul orașului Gura Humorului, liberalul Marius Ursaciuc, care în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale l-a susținut pe candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că în al doilea tur de scrutin nu poate să-l voteze decât pe Iohannis.
 

Ursaciuc a explicat că în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale a solicitat oamenilor să voteze pentru oraș și a arătat că a obținut cel mai mare scor din țară pentru Călin Popescu Tăriceanu. „În turul al doilea am să le cer să voteze pentru România și vreau să scot la vot cel puțin 60 la sută dintre humoreni. Eu personal nu pot să votez în turul doi decât cu Iohannis”, a mai declarat Marius Ursaciuc. În Gura Humorului, în primul tur de scrutin, din cei 13.749 alegători înscriși în listele electorale permanente, au votat 7.263 de alegători, din care 1.349 au votat cu Călin Popescu Tăriceanu, reprezentând 18,98 la sută din electorii din acest oraș. În acest oraș alegerile din primul tur au fost câștigate de Victor Ponta cu 32,43 la sută, fiind urmat de Klaus Iohannis, cu 28,43 la sută.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI