Trecere în revistă a lucrărilor de investiţii

6757Cătălin Nechifor, preşedintele CJ Suceava, a evaluat, într-o conferinţă desfăşurată ieri, stadiul lucrărilor de investiţii în acest ultim trimestru al anului.
„Vă anunţ că, având norocul unei vremi favorabile, cu temperaturi anunţate a fi destul de bune, lucrările în execuţie la nivelul administraţiei judeţene continuă în ritm susţinut. La aeroport am trecut cu mult de 1,5 km. Ne apropiem de terminarea primului strat de asfalt.
Reuşim astfel să recuperam timpul pierdut la începutul verii, când a plouat foarte mult. Au fost circa 56 de zile de ploaie în iunie şi iulie. Sperăm ca toamna să fie bogată pentru toţi.
Continuăm lucrările la drumurile judeţene. Am trecut sâmbătă pe la lucrarea Mihoveni-Costâna şi în două zile finalizăm partea de beton şi începem şi asfaltarea dinspre Costâna prin codru. Cred că miercuri vom avea o discuţie tehnică cu cei care vor fi desemnaţi câştigători la centura Sucevei.
Am luat în calcul şi siguranţa traficului, în sensul că toate lămpile de semnalizare în sensul giratoriu de la şoseaua de centura sunt noi şi asigură luminozitatea pe timp de noapte. Foarte multe alte trasee circulate sunt marcate şi am reuşit să acoperim un număr record de kilometri”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: