Ţigări de contrabandă de aproape 500.000 lei descoperite de poliţiştii de frontieră într-un tren de marfă ce venea din Ucraina

> Mecanicii de tren sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă

tigari trenPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuţi şi lucrătorii vamali au descoperit ieri dimineaţă 33 de colete cu pachete de ţigări ucrainene a căror valoare se ridică la aproape 500.000 lei.
Ţigările erau ascunse într-unul din vagoanele unui tren care transporta material lemnos din Ucraina spre România şi care a intrat în PTF Vicşani, jud. Suceava, la ora 6 dimineaţa.
Contrabandiştii au ales pentru transportarea ţigărilor un vagon din mijlocul garniturii, ce număra 20 de vagoane, deschis în timpul controlului pe care vameşii şi poliţiştii l-au făcut fiecărui segment de tren.
După inventarierea coletelor, autorităţile sucevene au numărat 45.000 de pachete de ţigări, care au fost ridicate în vederea confiscării.
Poliţiştii i-au luat la întrebări despre transportul de ţigări pe mecanicul trenului şi pe ajutorul acestuia, amândoi cetăţeni ucraineni. Ei sunt cercetaţi acum pentru contrabandă în formă agravantă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: