Autorul exploziei cu incendiu de la blocul de garsoniere a murit la Spitalul de Arși din București

> Se pare că acesta a acționat la îndemnul unui italian de 63 de ani, un fost iubit al sucevencei din garsoniera căreia a pornit explozia
 

Polițiștii au aflat identitatea individului care a provocat în noaptea de 20 spre 21 septembrie explozia, urmată de incendiu, în blocul de garsoniere din spatele blocului „Belvedere” din Suceava. Din păcate, din cauza arsurilor suferite în acea noapte, el a decedat la Spitalul de Arși din București. Este vorba de un bărbat de 32 de ani, angajat al unui cetățean italian în vârstă de 63 de ani, om de afaceri și fost iubit al sucevencei de 45 de ani din garsoniera căreia a pornit tot prăpădul. Se pare că italianul a fost cel care l-a trimis pe intrus în acțiune. În acea noapte, bărbatul de 32 de ani a urcat cu o scară telescopică până la etajul doi, unde se află garsoniera goală a fostei iubite, femeia fiind plecată în Italia. A fugit spre București chiar în noaptea exploziei, dar, din cauza rănilor, a fost lăsat la un spital Din versiunile cercetate de polițiști se pare că insul nu intenționa să provoace vreo nenorocire, ci doar să vadă dacă femeia este în casă. Explozia a fost accidentală, din cauza acumulărilor de gaze de la o butelie defectă. După deflagrația care a generat incendiul, autorul a fost văzut alergând cu hainele în flăcări, la fața locului fiind găsite un hanorac, o pereche de pantaloni și un pantof sport arse care i-au aparținut. El ar fi pornit cu o mașină spre București imediat după incendiu, în acea mașină aflându-se chiar italianul de 63 de ani ce-și dorea românca înapoi și încă un angajat al acestuia, un individ de 29 de ani. Pentru că suferea cumplit din cauza arsurilor mari, rănitul a fost lăsat la un spital din Adjud, ulterior ajungând la Spitalul de arși din București, unde a și decedat. În noaptea exploziei, locatarii blocului de garsoniere de pe str. Dimitrie Cantemir au trecut printr-un coșmar. La câteva minute după miezul nopții au fost treziți de o bubuitură puternică. Garsoniera în care explodaseră gazele era distrusă complet, iar la alte apartamente ușile și elemente de tâmplărie săriseră precum capacele de pe borcane. Doar un bun management al situației din partea pompierilor veniți urgent la fața locului a dus la o evacuare a imobilului fără panică și fără alte accidente nedorite. Cercetările în acest caz continuă, probabil până la confirmarea ipotezelor anchetatorilor, pentru stabilirea vinovăției și a celorlalte două persoane care l-au instigat și însoțit pe nefericitul mort din cauza arsurilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI