În învățământul sucevean au mai rămas neocupate 68 de posturi

> Ele pot fi acoperite de cadre didactice pensionare și persoane asociate, precum și de cadre didactice care au obținut definitivatul în acest an și erau titulare pe post
 

Au mai rămas 68 de posturi neocupate în învățământul sucevean preuniversitar, pentru care vor fi organizate ședințe publice de repartizare în luna septembrie – a informat conducerea Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Majoritatea posturilor rămase sunt la matematică și pentru învățământul special, pentru ocuparea acestora din urmă fiind necesar atestatul pentru învățământ special. Conform calendarului mișcării personalului didactic, mai există două ședințe publice în cadrul cărora pot fi ocupate posturile rămase neocupate. Prima va fi organizată în perioada 2-3 septembrie a.c., pentru pensionari și persoane asociate, iar a doua va avea loc între 8 și 9 septembrie, fiind destinată cadrelor didactice care au fost titulare pe post în acest an școlar și care au obținut definitivarea în învățământ, ele având dreptul de a-și alege alt post. Persoanele interesate pot accesa site-ul MEN, Edu.ro, secțiunea „Titularizare”, și pot vizualiza, selectând județul Suceava, situația exactă a posturilor neocupate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: