Invitație la teatru onorată cu vârf și îndesat

Au debutat Zilele Municipiului Vatra Dornei și au debutat cu teatru. Piesa “Mă mut la mama”, în regia lui Gelu Colceag, scenografia Iuliana Gherghescu, cu Adriana Trandafir, Andreas Petrescu și Gabriel Fătu în distribuție, jucată la Casa de Cultură “Platon Pardău” din Vatra Dornei, a adunat un număr impresionant de oameni.
 

În fața Casei de Cultură a început să se adune lumea cu aproape o oră înainte de ora anunțată pentru începerea spectacolului. Fremătând, înghesuindu-se în fața ușilor încă închise, mulțimea nerăbdătoare și neliniștită se agita și încerca să ocupe măcar un pic de spațiu mai în față, mai aproape de intrare. Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii de teatru din Vatra Dornei. S-a stat în picioare, s-a stat câte doi pe scaun, acolo unde oamenii s-au dovedit dispuși să-și împartă locul. Piesa a fost un succes; textul ușor, amuzant și plin de viață al lui Andreas Petrescu, pus în valoare cu talent de cei trei actori, a stârnit valuri de aplauze. Adriana Trandafir, printre mulțumirile către publicul foarte numeros, a smuls (pe scenă) promisiunea primarului Ilie Boncheș de a-i readuce la Vatra Dornei cu piesa “Mă mut la tata”, continuarea poveștii din “Mă mut la mama”. Zilele Municipiului Vatra Dornei au început spectaculos, iar evenimentele continuă până în data de 20 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: