La Campionatele Naționale pentru cadeți

Trei medalii pentru sportivii suceveni

Luptătorii suceveni au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la campionatele naționale de lupte greco-romane pentru cadeți, competiție desfășurată în Sala Polivalentă din Iași.
 

Sportivii suceveni au avut o comportare remarcabilă, reușind să urce de trei ori pe podiumul de premiere la un turneu la care au fost prezenți peste 170 de luptători. Performerul delegației sucevene a fost Daniel Blănari, sportivul legitimat la CSM Suceava reușind să devină campion național la categoria 76 de kilograme. Medalie de argint a cucerit Sebastian Perepeliuc, luptătorul pregătit la LPS de către antrenorul Valerică Gherasim ocupând locul secund la categoria 85 de kilograme. Cea de-a treia medalie a fost adusă de Teodor Horătău, sportivul antrenat de Andrei Bolohan cucerind bronzul la categoria 54 de kilograme. În alte trei rânduri, sucevenii au fost aproape de podiumul de premiere, Sebastian Strejac fiind al cincilea la categoria 54 de kilograme, Andrei Rusu pe aceeași poziție la categoria 58 de kilograme, la fel ca și Adrian Agache la categoria 69 de kilograme, ultimul fiind privat de o medalie din cauza unei erori de arbitraj. „Suntem mulțumiți de rezultate. A fost un concurs foarte puternic, cu câte 16 sportivi la fiecare categorie de greutate. La niciuna însă nu se știa campionul național dinaintea concursului. Puteam obține mai mult, dar trebuie să ținem cont că sportivii noștri, Rusu și Agache, sunt încă juniori III”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim. De menționat că delegația suceveană, care a numărat 14 sportivi, a fost pregătită de antrenorii Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru și Andrei Bolohan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: