Oferta turistică a Sucevei, prezentă la Chișinău

Județul Suceava va fi prezent cu un stand de promovare turistică la Târgul internațional de turism de la Chișinău – Expoziția „Tourism. Leisure. Hotels 2014”, a anunțat, recent, președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor.
 

Președintele CJ Suceava a arătat că Bucovina va fi prezentă cu un stand de promovare și a subliniat că, în ultima perioadă, spațiul din Republica Moldova este interesant pentru zona Sucevei. El a menționat că cetățenii moldoveni pot circula fără vize în spațiul european și că Bucovina este una dintre destinațiile importante vizate de turiștii din Republica Moldova, alături de Litoral și Valea Prahovei. „Trebuie să ne facem cunoscută oferta turistică din Suceava și la Chișinău” a explicat Cătălin Nechifor. Târgul de turism de la Chișinău se desfășoară în perioada 10-13 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: