Ovidiu Milici a părăsit Forța Civică pentru Partidul Mișcarea Populară

Liderul Organizației Județene Forța Civică Suceava, Ovidiu Milici, care în urmă cu două săptămâni avertizase conducerea FC că va părăsi partidul dacă nu se realizează o alianță cu PMP, a anunțat ieri că s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară.
 

Într-o conferință de presă, Milici a declarat că a decis să se înscrie în PMP, unde nu are nicio funcție, fiind un simplu membru; iar, în consecință, a părăsit Forța Civică. Fostul lider al FC Suceava declarase în urmă cu două săptămâni că județul Suceava va trebui să fie un exemplu de bună practică pentru unificarea dreptei, el apreciind că doar unită dreapta politică va putea demola USL. Și sublinia că pentru coagularea dreptei este necesar ca cei din Forța Civică să se alăture Partidului Mișcarea Populară. El a avertizat că va pleca din Forța Civică dacă acest partid nu va realiza o alianță sau o fuziune cu PMP și anunța că la Suceava cele două formațiuni acționează împreună și că a început un proiect politic local cu liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici. Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, declara săptămâna trecută că Forța Civică a fost deschisă pentru realizarea de alianțe, dar acest lucru nu s-a realizat și că nu este vinovat pentru stingerea flăcării unității dreptei. El a precizat că Forța Civică nu este brelocul nimănui și că a respins toate solicitările de fuziune prin absorbție, spunând că nu se așteaptă să mai fie curtați, dar nici violați. Ungureanu a menționat că a propus un proiect pentru forțele de dreapta care să depășească alegerile europarlamentare și care să fie viabil pentru mai multe confruntări electorale, precizând că Forța Civică a avut discuții cu Mișcarea Populară, dar nu negocieri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI