Viceprimarul Gavril Vârvara tace și face

> Spune senatorul PSD Ovidiu Donțu, care îl consideră drept „unul dintre cei mai buni secunzi pe care i-a avut Primăria Suceava”
 

Președintele Organizației Municipale PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donțu, a declarat joi seara la emisiunea „Ora de politică” de la Intermedia TV, că viceprimarul Gavril Vârvara este unul dintre posibilii candidați ai PSD la funcția de primar al Sucevei. „Din perspectiva gospodarului, viceprimarul Vârvara este cel care tace și face. E unul dintre cei mai buni secunzi pe care i-a avut Primăria Suceava” a spus Donțu. El a declarat că, în calitate de președinte al organizației, consideră că nu este normal ca doar președintele să fie cel care să candideze. „Am declanșat o competiție extrem de serioasă în PSD Suceava pentru această candidatură” a spus liderul organizației municipale PSD Suceava. El a arătat că, în urma sondajelor, s-au identificat patru candidați cu șanse reale pentru a câștiga funcția de primar al Sucevei. În ceea ce privește candidatura la funcția de primar anunțată de liderul PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, Ovidiu Donțu a apreciat că acesta face doar un joc intern în partid pentru a prelua funcția de președinte a organizației județene deținută de Gheorghe Flutur, care este ocupat la București, fiind secretar general al PDL. „Ioan Bălan vrea să-și întărească poziția în partid prin anunțul că e candidat la funcția de primar și vrea să preia locul lui Flutur la organizația județeană” a spus Donțu. Prima dată, despre candidatura lui Gavril Vârvara din partea PSD la funcția de primar al Sucevei a vorbit, tot la emisiunea „Ora de politică”, trezorierul organizației județene PSD, Doru Sârghe, care este și consilier al președintelui CJ Suceava. Acesta declara la 6 decembrie 2013 că, la următoarele alegeri, pentru funcția de primar îl vede pe actualul viceprimar PSD Gavril Vârvara.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: