Viceprimarul Gavril Vârvara, posibil candidat la funcția de primar al Sucevei din partea PSD

Viceprimarul PSD al municipiului Suceava, Gavril Vârvara, este, deocamdată, soluția partidului pentru funcția de primar la alegerile din 2016.
 

Consilierul președintelui CJ Suceava Cătălin Nechifor, Teodor Sârghe, care este și trezorierul Organizației Județene Suceava a PSD, a declarat la o emisiune difuzată pe canalul tv INTERMEDIA că va vota la următoarele alegeri, pentru funcția de primar, pe actualul viceprimar PSD. La întrebarea realizatorului emisiunii „Între cine ați alege dacă ar fi să votați pentru funcția de primar al Sucevei, pe Ion Lungu sau pe Ioan Bălan?”, Sârghe a declarat, fără să stea prea mult pe gânduri, că i ar da votul lui Gavril Vârvara. Întrebat dacă PSD Suceava a decis ceva în legătură cu această posibilă candidatură, consilierul președintelui Nechifor a refuzat să mai dezvolte subiectul. Contactat telefonic, viceprimarul Sucevei a declarat că deocamdată nu s-a pus în partid problema vreunei candidaturi la alegerile care urmează. „Îi mulțumesc dlui Sârghe pentru încrederea pe care mi-o acordă, dar cred că este prematur să discutăm despre acest subiect! Nu vreau să comentez mai multe!”, a spus Gavril Vârvara. Reamintim că subiectul legat de fotoliul de primar al Sucevei din partea PSD este unul foarte delicat pentru social-democrați, care nu au mai reușit să câștige Primăria Suceava din anul 2000, dar și atunci au realizat performanța prin Marian Ionescu, care trecuse de la PD la PSD tocmai pentru că PD nu îl propusese candidat pentru funcția de primar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI