Cătălina Culipei reconfirmată la șefia organizației județene de femei a PDL Suceava

Consilierul județean sucevean Cătălina Culipei a fost realeasă președinte al Organizației Județene Suceava a Femeilor din PDL, la finele săptămânii trecute, numărul voturilor pentru fiind de 103 din 106 valabil exprimate.
 

Alegerile au avut loc în prezența liderului național al femeilor democrat-liberale, Cristina Trăilă, la ședință participând și senatorul Gheorghe Flutur, secretar general al PDL, ca și deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu, ambii încurajând demersurile pe care le fac femeile democrat-liberale sucevene pe eșichierul politic județean. Alegerile au stabilit și un număr de 14 vicepreședinți, doamnele Doina Mirela Todorese (consilier din Rădăuți) și Ramona Caba (manager Hotel Continental) fiind desemnate în funcțiile de primvicepreședinți. Funcția de secretar general va fi deținută de Paula Codreanu (nimeni alta decât soția primarului din Pojorâta). În funcțiile de secretari generali-adjuncți au fost alese doamnele Dana Timiș și Elena Spoială. OF PDL Suceava va avea și 14 secretari executivi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: