„Teatrul se întoarce la Suceava” continuă

Eden Fundația și Talcioc Cultural vă invită duminică, 13 octombrie, la ora 19.30, la cel de-al doilea act cultural din proiectul „Teatrul se întoarce la Suceava”.
 

Eforturile Eden Fundația de a readuce în viața culturală a urbei sucevene teatrul (și actorii care au înființat primul teatru la Suceava) se concretizează și se conturează într-un alt eveniment în Talcioc Cultural. După succesul primei ediții, cea de-a doua ne aduce piesa autorului belgian Paul Emond „Iubiri inaccesibile”, regizată de Răzvan Popa și interpretată de Cristina Deleanu, Eugen Cristea și Orodel Olaru. Cu un istoric de peste 6 ani al reprezentațiilor în țară, o reprezentație la Bruxelles (în prezența autorului), piesa „Iubiri inaccesibile” va fi prezentată și publicului sucevean. Trei personaje, situații pline de umor și de absurd, o cafenea…, restul îl puteți descoperi duminică seara la teatru.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: