Scor de rugbi la juniori A1

Goluri cu nemiluita în prima etapă a campionatului de fotbal de juniori A1. Nu mai puțin de 53 de puncte au marcat cele 14 echipele județene de la acest nivel, în debutul competiției.
 

Scorul etapei fost realizat de Minerul Iacobeni care, în partida de acasă, a trimis mingea în poarta adversarilor de la Viitorul Liteni de exact de 16 ori. Este aproape o curiozitate când au avut timp oaspeții să marcheze și ei unul. Un alt scor consistent s-a înregistrat și în confruntarea Avântul Volovăț – Bucovina II Frătăuții Noi, meci încheiat 8-0 pentru gazde. Nici Șomuzul Fălticeni nu s-a menajat, în partida disputată în deplasare cu cei de la Viitorul Verești și le-a trimis mingea în poartă de 7 ori, în timp ce adversarii au făcut-o doar de 3 ori. Rezultatele etapei: CS Gura Humorului – Zimbrul Siret 0-2 Avântul Volovăț – Bucovina II Frătăuții Noi 8-0 Șomuzul Preutești – Voința Stroiești 3-1 Progresul Frătăuții Vechi – Moldova Drăgușeni 5-1 Viitorul Verești – Șomuz Fălticeni 3-7 Minerul Iacobeni – Viitorul Liteni 16-1 Bradul Putna – Sporting II Arbore 4-2

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI