Șase campioni naționali de juniori de la CSȘ Gura Humorului în lotul echipei de seniori CSM Suceava

Echipa de rugbi CSM Bucovina Suceava se pregătește pentru partea a doua a sezonului competițional 2013. Formația suceveană dispune de un lot numeros de jucători la care s-au mai adăugat șase, ba chiar șapte nume noi față de prima parte a campionatului.
 

Din gruparea suceveană vor face parte șase jucători de la CSȘ Gura Humorului, campioni naționali de juniori Under 19. Octavian Scolobiuc, Alin Elisei, Adrian Varvaroi, Ilie Lupu, Andrei Drelciuc și Ionuț Olari au semnat cu gruparea pregătită de profesorul Constantin Vlad. Alături de ei se va mai afla Codrin Prorosciuc, revenit după o pauză competițională. „Mă bucură faptul că o parte dintre campionii naționali de la CSȘ Gura Humorului ne-au ales pe noi. Avem la dispoziție un lot numeros și concurența pe posturi va fi acerbă. În acest sens miercuri, 24 iulie, vom organiza un joc școală între echipa Under 21 și «Generația Unită», formată din ceilalți jucători, pentru a vedea cine merită să fie titularizat. Pentru a fi cât mai obiectivi, peste o săptămână va avea loc revanșa. În acest moment, ne aflăm pe locul al V-lea în Divizia Națională, foarte aproape de locul al IV-lea, și ne-am dori să ajungem pe această poziție pentru a putea participa la turneul play-off. Nu avem nici ca obiectiv și nici posibilitatea de a promova, dar pentru tinerii noștri jucători va fi o experiență în plus să joace împotriva celor mai bune formații din eșalonul secund al rugbiului românesc”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI