„Cupa Hagi Danone”, din nou la Suceava

Populara competiție dedicată speranțelor fotbalistice românești, „Cupa Hagi Danone”, ajunge, pentru al patrulea an consecutiv, la Suceava.
 

Începând de azi, Stadionul „Areni” va găzdui meciurile turneului zonal cu numărul 4, turneu ce va reuni la start cele șase campioane județene din nordul Moldovei: Luceafărul Bucovina Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, CSMS Iași, FC Botoșani, Sporting Junior Vaslui și Sport Club Bacău. Cele șase echipe de copii născuți în anul 2001 sau mai mici vor fi împărțite în două grupe, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice în semifinale. Meciurile se vor disputa pe durata a două reprize a câte 25 de minute. „Ne pare rău că nu se mai organizează și o competiție paralelă destinată școlilor, ci doar una pentru cluburi profesioniste. Nu este vina noastră. Problemele financiare și-au spus cuvântul. Important este că întrecerea are continuitate, iar cei care vor să vadă niște copii talentați au trei zile la dispoziție să vină pe Areni”, a precizat coordonatorul turneului, Ciprian Anton. Luceafărul Bucovina Suceava (fosta Bucovina Șcheia) s-a calificat la turneul zonal al Cupei Hagi Danone, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0, în fața celor de la Rapid CFR Suceava, în finala fazei județene a competiției. Partidele turneului zonal de la Suceava vor fi arbitrate de Cătălin Cucoș, Alexandru Hreniuc, Ovidiu Vranău, Andrei Ițco, Andrei Ilisăi, Teodor Moroșan, Andrei Bilius, Vlăduț Hazi și Vasile Ilaș. Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, „Cupa Hagi Danone” cuprinde șapte turnee zonale în orașele Cluj, Galați, Pitești, Suceava, Sibiu, Timișoara și Ploiești. Câștigătoarele turneelor zonale se califică la turneul final ce urmează să aibă loc între 29 mai și 2 iunie, la Arad. În urma desfășurării primelor trei turnee zonale, în ultimul act al competiției s-au calificat grupările CFR Cluj, Oțelul Galați și CSȘ Corabia.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI