Spectacol total în meciul amical dintre fostele glorii ale fotbalului sucevean și cadrele didactice de la LPS

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit, la începutul acestei săptămâni, un interesant meci amical de minifotbal în care s-au întâlnit o echipă alcătuită din fostele glorii ale fotbalului sucevean și o formație din cadrele didactice de la LPS.
 

Partida s-a desfășurat sub sloganul „Să știi mai multe, să fii mai bun”, un program de manifestări care se derulează în aceste zile în toate unitățile de învățământ din țara noastră. Evenimentul sportiv a avut un succes de excepție, adunând în sala LPS aproximativ 400 de elevi. Meciul a fost spectaculos, a avut de toate, goluri, ratări, faze incendiare și a constituit un privilegiu pentru majoritatea elevilor care au avut ocazia să-i vadă la lucru pe jucătorii care au format prima echipă a Sucevei care a evoluat în Divizia A și de care au auzit doar de la părinții lor. Formația cadrelor didactice de la LPS Suceava nu s-a lăsat cu nimic mai prejos și a demonstrat că se pricepe la jocul cu balonul rotund. La finalul celor 50 de minute de joc, echipa profesorilor de la LPS, condusă de pe margine de Aurel Constantin, a câștigat disputa cu formația fostelor glorii, „antrenată” de Ovidu Căldăruș, cu scorul de 5-4. Intrate pe teren sub numele de „The Best Teachers”, gazdele și-au asigurat victoria prin golurile marcate de Răzvan Bernicu (2), Andrei Bolohan, Vasile Moșuc și Marius Lup. De partea cealaltă, „Old Stars” a punctat prin Laurențiu Berezoschi, Mihai Guriță, Florin Cristescu și Ovidiu Ciobanu, ultimul arătând la cei aproape 45 de ani că ar putea oricând juca la un nivel bun chiar și în eșalonul secund al fotbalului românesc. Astfel, pentru echipa profesorilor de la LPS, au evoluat în teren: Marius Lup – Răzvan Bernicu, Iulian Dugan, Bogdan Macovei, Doru Țugurlan, Iustin Tătărău, Radu Mihalescu, Valerică Gherasim, Andrei Bolohan, Vasile Moșuc, Ionuț Beligan și Dumitru Livadaru, susținuți de pe bancă de Aurel Constantin, Mihai Androhovici și Ciprian Anton. De partea cealaltă, dintre fostele glorii ale fotbalului sucevean, au dat curs invitației Cătălin Pascal – Ioan Radu, Ion „Pepe” Armeanca, Radu Cașuba, Florin Cristescu, Victor Gălușcă, Ovidiu Ciobanu, Ovidiu Murariu, Nae Grosu, Constantin Bosânceanu, Mihai Guriță, Laurențiu Berezoschi și Vasile Florea, conduși de pe bancă de Ovidiu Căldăruș. „Mă bucur că astfel de evenimente au priză la public, iar cu această ocazie am reușit să strângem și ceva fonduri pentru necesitățile școlii. Sper că astfel de meciuri să fie un imbold și pentru jucătorii tineri. Cei de la handbal au dat tonul, acum a fost fotbalul, iar pe viitor sper ca și celelalte secții să ne urmeze exemplul, să vedem și meciuri de volei sau rugbi, cele de rugbi nu în sală, bineînțeles”, a spus Ioan Radu, directorul Liceului cu Program Sportiv.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI