Autotren răsturnat în șanț și alte două mașini lovite

Ieri, la ora 10.10, pompierii militari de la Detașamentul Suceava s-au deplasat cu modulul SMURD, format dintr-o ambulanță, o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de descarcerare ușoară, pentru a interveni la un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Suceava, pe E 85 (înspre Dărmănești/Rădăuți).
 

La locul evenimentului, pompierii au acordat primul ajutor medical de urgență unui bărbat de 43 de ani, care se afla în cabina unui autotren răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Victima a fost predată unui echipaj de la SAJ, care a transportat-o la spital. În accident au fost implicate trei autovehicule: un autotren și două autoutilitare. Potrivit poliției, Dinu Nițescu, din Sadova, în vârstă de 43 de ani, conducea un autotren cu remorcă, fără încărcătură (remorcă de peste 18 m), venind dinspre Rădăuți, și, din motive deocamdată necunoscute, a pierdut controlul asupra direcției. Mastodontul s-a răsturnat în șanțul de pe partea opusă sensului de deplasare, iar, cel mai probabil, o roată a remorcii a acroșat un VW Caddy, care circula în față, pe care l-a întors, violent și fără drept de apel, tot spre Rădăuți. O autoutilitară Mercedes Sprinter, însă, condusă de Petru Șoroduc, de 57 de ani, din Vicovu de Jos, care venea dinspre Suceava, a făcut cunoștință serios cu impactul frontal iminent. Din accident a rezultat descarcerarea șoferului autotrenului și transportarea acestuia la spital. Are nevoie de până la 10 zile de îngrijiri medicale. Celălalt șofer, Petru Șoroduc, nu a suferit leziuni esențiale, însă medicii i-au stabilit până la două zile de îngrijiri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI