Noi profesioniști ai CECCAR Suceava au depus jurământul

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), filiala Suceava, a organizat, vineri, 15 februarie 2013, ceremonia depunerii jurământului de către experții contabili admiși la examenul de aptitudini, sesiunea 18-25 noiembrie 2012.
 

La eveniment au participat, alături de executivul filialei – președintele CECCAR Suceava, Dionisie Marcan, vicepreședintele Luminița Paula Chihai, membri ai consiliului, președintele comisiei de disciplină, Loredana Iulia Mihăilă, președintele de onoare, Ioan Iordache. Președintele Marcan le-a transmis noilor absolvenți bun venit în familia profesioniștilor contabili și i-a felicitat pentru alegerea făcută. A subliniat, de asemenea, importanța faptului că, în calitate de membri ai unui organism profesional, „trebuie să-și desfășoare activitatea cu seriozitate, disciplină, responsabilitate, conform principiilor cuprinse în Codul Etic, pentru a avea o carieră de succes”. Noii absolvenți s-au angajat, odată cu rostirea jurământului, să aplice corect și fără părtinire legile țării, să respecte prevederile Regulamentului CECCAR privind conduita și etica profesională, să păstreze secretul profesional și să ducă la îndeplinire îndatoririle ce le revin. La final, fiecare nou profesionist a depus jurământul scris și semnat, pentru a fi atașat la dosarul personal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: