În concurs, cele mai îngrijite gospodării din Poiana Stampei

La Poiana Stampei a început de luni, 20 august, concursul „Cel mai frumos sat”, organizat de Primăria și Casa de Cultură Poiana Stampei, Asociația „Roua Cerului”, Asociația „Vechea Bucovină” și ANTREC Bucovina.
 

Pentru fiecare sat a fost desemnat câte un reprezentant, care va răspunde de zona respectivă, localitatea fiind împărțită în 9 zone: Podu Coșnei, Tătaru, Dornișoara, Andrieni, Teșna, Prăleni, Centru, Căsoi, Alexeni. Până pe 7 septembrie, membrii unui juriu format din reprezentanți ai ANTREC, specialiști în peisagistică, în agricultură și floricultură vor ajunge în fiecare zonă, unde vor analiza și puncta organizarea gospodăriei, curtea (gard, curățenie), aspectul locuinței (exterior, terasă, balcon), grădina (flori, pomi). „Prin concursul «Cel mai frumos sat» se urmărește să avem grădini și curți curate, în care locuitorii comunei să vină cu propriile idei pentru a le face cât mai frumoase, case îngrijite, gospodării cât mai funcționale. Nu avem în vedere la jurizare cele mai mari ori cele mai luxoase locuințe. Vom lua în considerare pentru premiere gospodăriile cele mai îngrijite. Urmărim ca prin acest concurs Poiana Stampei să fie poarta de intrare dinspre Ardeal, care face cinste Bucovinei și Moldovei” ne-a spus primarul Viluț Mezdrea. Înmânarea premiilor și diplomelor va avea loc duminică, 9 septembrie a.c., în cadrul ediției a XIII-a a Sărbătorii comunei Poiana Stampei și ediției a V-a a Festivalului național „Flori de pe Dorna”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI