A ajuns pe mâna medicilor cu fața spartă… la propriu

> Un bărbat din Voitinel și-a pierdut cunoștința și s-a ales cu fracturi ale oaselor feței după ce a fost bătut în apropierea casei > El susține că nu a văzut agresorii, dar leagă pățania de un tânăr cioban pentru care chemase poliția cu câteva ore mai devreme
 

Luni după-amiază a fost internat la Spitalul Județean Suceava un bărbat cu fața spartă… la propriu. Pentru a-și putea recăpăta din nou înfățișarea, el va trebui să treacă prin mâinile chirurgilor maxilo-faciali ai Spitalului “Sf. Spiridon” din Iași, a treia unitate spitalicească la care deja a fost transferat. Vasile C., de 52 de ani, din Voitinel, a fost diagnosticat luni de medicii de la Urgențele Spitalului Județean Suceava cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, multiple fracturi ale oaselor feței și o contuzie în zona ficatului, destul de urâtă. Abia fusese transferat de la Spitalul Municipal Rădăuți, unde primise primele îngrijiri medicale. Tot medicii suceveni au anunțat IPJ că le-a sosit în grijă victi-ma unei agresiuni, polițiștii demarând o anchetă în acest sens. Bărbatul a povestit – cu greu – polițiștilor (familia confirmând ulterior informațiile) că luni, la ora 18.30, și-a condus soția, care pleca la serviciu, la autobuz. Apoi s-a dus să bea ceva cu nașul său care locuiește tot în Voitinel. Pe la ora 22, Vasile G. a afirmat că a zărit în curtea nașului său un tânăr, pentru legitimarea căruia a sunat la „112”. Intrusul a fugit însă între timp, bărbatul afirmând despre el că nu știe cum îl cheamă, dar că acesta ar fi din Dorohoi și lucrase la o stână de lângă Voitinel. După ce s-a cinstit cu ruda sa, pe la ora 2.30, Vasile C. a plecat spre casă. Dar când mai avea cam 150 m până în prag a fost lovit de persoane necunoscute. Agresorii l-au lovit cu niște pari în zona feței și a capului, cel atacat pierzându-și cunoștința. Când s-a trezit, a constatat că nu are nici telefonul mobil, ci doar cheile casei, pe care nu apucase însă să le folosească. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală”, cât și pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tâlhărie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI