Premii la etapa regională a Concursului de fotbal unificat, de la Iași

Elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) Suceava au obținut un loc II și două locuri III la etapa regională a Concursului de fotbal unificat, desfășurată la finele lunii mai, la Iași.
 

Competiția de fotbal unificat s-a desfășurat în colaborare cu Special Olympics, sub egida UEFA, etapa județeană a concursului având loc în data de 11 mai 2012, în incinta CSEI Suceava. “În competiție au fost angrenați 18 elevi ai școlii noastre, care au intrat în concurs la cele două categorii de vârstă – 12-15 ani, respectiv 16-21 ani. În urma etapei județene desfășurate la Centrul de la Burdujeni, ne-am calificat pentru etapa regională care s-a desfășurat la Iași, în data de 30 mai 2012”, a declarat Marinela Șveduneac, unul dintre profesorii antrenori. Potrivit acesteia, în cadrul strategiei naționale de acțiune comunitară, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Suceava are un parteneriat cu Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” și cu Școala cu Clasele I-VIII Nr. 9 “Ion Creangă” Suceava. “Fiecare din cele trei echipe a fost formată din câte trei elevi de la școala noastră, alături de cinci elevi, parteneri de la celelalte școli sucevene amintite. Fotbalul unificat presupune ca în teren, în permanență, să fie patru elevi de la ciclul de învățământ special și trei elevi de la învățământul normal. Aceștia au concurat cu elevi de la unități școlare din alte patru județe ale țării (Botoșani, Iași, Suceava, Vaslui)”, a spus Cătălin Morar, celălalt profesor antrenor. El a subliniat faptul că elevii de la CSEI Suceava au primit cu entuziasm participarea și că s-au descurcat foarte bine. “Ne-am întors cu un loc II și două locuri III. La final, copiii au fost răsplătiți cu diplome, tricouri și mingi. Este al patrulea an când participăm la acest concurs unificat”, a mai menționat cadrul didactic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: