Aranjamente din materiale reciclabile

În perioada 1-7 iunie crt., la Muzeul Etnografic din Vatra Dornei a fost organizată expoziția „Aranjamente din materiale reciclabile”, expoziție dedicată Zilei Internaționale a Copilului și Zilei Mediului.
 

Organizată de Asociația S.I.F. Bucovina, expoziția a reunit lucrări din materiale reciclabile realizate de elevi ai școlilor generale din Vatra Dornei, Panaci, Dorna Arini, Șaru Dornei și Dorna Candrenilor. Au fost expuse aranjamente origami, quilling, tablouri din semințe, pictură și grafică, ouă pictate, felicitări, mărțișoare și alte obiecte de artizanat. Școala Generală Nr. 1 a avut un stand cu machete confecționate de elevi la laboratorul de fizică, machete din lemn prelucrat la traforaj și alte materiale reciclabile, recuperate de la anumite subansamble de mașini și utilaje. La sfârșitul lunii trecute Asociația „Să îmbătrânim frumos Bucovina” a organizat la Casa de Cultură „Carnavalul Reciclării” la care au fost prezentate 94 de costume confecționate de elevi din materiale reciclabile. Cu acest prilej au fost prezentate activitățile desfășurate în cadrul programului „O nouă atitudine față de mediu”, dar și din proiectele în derulare „Un crâmpei de viață verde”, finanțat de Fondul pentru Parteneriat Miercurea Ciuc, și „Salvați veverițele dornene”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI