Adrian Macovei, candidatul UNPR Suceava la funcția de primar al municipiului reședință de județ

Candidatul UNPR Suceava pentru funcția de primar al Sucevei este Adrian Macovei, un tânăr în vârstă de 37 de ani, director de firmă privată, cu experiență în organizare și elaborare de planuri de afaceri.
 

Adrian Macovei are pregătit un program coerent de guvernare locală care prevede, în primul rând, transparență bugetară, servicii publice de calitate și respect față de cetățean. Totodată, el propune un proiect prin care facturile la întreținere să fie mai mici, apreciind că se poate ca energia termică să fie produsă și într-o centrală de producere de energie termică și electrică folosind gunoi, cum se procedează în Europa. Candidatul UNPR pentru funcția de primar al Sucevei își propune și reduceri sau scutiri de impozite și taxe locale pentru teren sau clădiri pentru firmele care creează noi locuri de muncă în domeniul productiv. Macovei susține că va trebui să fie inițiat un proiect „Produs în Suceava”, care să fie un brand pentru firmele de producție de produse industriale, nu doar pentru produsele alimentare. Vor trebui înființate locuri speciale pentru producătorii agricoli în piețele din Suceava, inclusiv pentru cei din Asociația „Produs în Bucovina”. Adrian Macovei se pronunță pentru sprijinirea sportului de performanță, cum ar fi înot, atletism, handbal și nu doar fotbal, dar își dorește și calitate în învățământ și sănătate prin reprezentantul primarului și Consiliului local în consiliile de administrație ale școlilor din Suceava. Candidatul UNPR Suceava își propune ca în cazul lucrărilor ce se derulează în municipiu să fie priorități, dar și curățenie și ordine și în special o mai mare atenție în eliberarea autorizațiilor de construcție. Un proiect important al candidatului UNPR este înființarea unei Grădini Botanice în Parcul Șipote, dar și promovarea orașului prin artă și nu doar prin artă populară. „Candidatura mea la Primăria Suceava nu este întâmplătoare, cum nu este întâmplător că mă înscriu în cursă având de partea mea UNPR. Îmi doresc să-i determin pe tineri să ni se alăture în proiectul nostru de refacere a imaginii orașului. Vreau să ofer locuitorilor din Suceava puterea mea de muncă și o echipă de consilieri tineri care doresc să modernizeze orașul”, a declarat Adrian Macovei. (S.Na.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI