Bătaie în Valea Stânei

Trei bărbați din Vatra Moldoviței s-au bătut duminică seară într-un bar din Valea Stânei, doi dintre ei ajungând pe mâinile medicilor.
 

Polițiștii au fost chemați la fața locului când cheflii, cu mințile înecate în alcool, erau în plin „chef”. La fața locului, ei au găsit doi răniți – Gabriel S. și Radu L. –, care suferiseră unul din pricina altuia leziuni serioase. Barul arăta ca după o bătaie între pistolari din Vestul sălbatic. Un autoturism, parcat în față, suferise de asemenea distrugeri importante. Răniții au fost transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, stabilindu-se că primul necesită 7-9 zile de îngrijiri medicale, iar cel de-al doilea, nu mai puțin de 30 de zile de îngrijiri. Din ce motiv s-au bătut, ieri încă nu se știa exact. Cert este că de nebunia bahică a protagoniștilor nici Gheorghe L., de 22 de ani, cel ce anunțase polițiștilor, prin „112”, despre scandalul din bar, nu putea oferi multe amănunte. Unul dintre agresori ar fi pus mâna pe un par și i-a spart parbrizul, luneta, geamurile laterale, farurile, urme de lovituri fiind și pe tabla de pe cupola, aripile și portierele mașinii. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Aflăm că urmează să se stabilească încadrarea juridică a faptelor comise, precum și vinovăția fiecărui participant.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: