Alexandru Băișanu

„Românii nu mai trebuie să voteze asfalt și pavele”

Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat, joi, într-o întâlnire cu presa, că și-ar dori ca în echipa de conducere pe care o va coordona dacă este ales primar să se regăsească și actualul edil, Ion Lungu.
 

Liderul liberalilor suceveni și-a explicat opțiunea spunând că acest lucru va fi unul benefic, deoarece, în opt ani de mandat, actualul primar a făcut numeroase greșeli din care speră că a învățat, iar în viitor, problemele ce i se vor încredința vor fi rezolvate mult mai bine. „Am încredere în votul cetățeanului educat și informat, al oamenilor care știu ce trebuie să voteze și sunt convins că primarul Ion Lungu nu va mai fi primar. Totuși, în opinia mea, el nu trebuie aruncat în afara administrației locale, pentru că în opt ani de exercițiu în Primărie a acumulat o experiență sănătoasă și îi propun astfel funcția de viceprimar”, a declarat Alexandru Băișanu. Întrebat dacă îl vede pe Ion Lungu și reîntors în rândurile liberalilor de unde a plecat în PDL, președintele PNL Suceava a negat categoric acest lucru, chiar și dacă actualul primar ar solicita acest lucru. „În perioada următoare, românii nu mai trebuie să voteze asfalt sau pavele pentru că orașele nu sunt niște noțiuni abstracte de care se pot folosi în discursurile lor primarii și președinții de consilii județene, ci sunt formate din oameni cu probleme, probleme pe care acum în municipiul și în județul Suceava nimeni nu le ia în seamă. Tot ceea ce se întâmplă acum este o mascaradă, un vis urât din care trebuie să ieșim imediat după data de 10 iunie”, a mai adăugat Alexandru Băișanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI