Gheorghe Flutur scoate Vatra Dornei din beznă

> Un miliard de lei vechi vor merge în conturile dornenilor pentru plata curentului electric și reaprinderea becurilor pe străzi > Primarul Ioan Moraru nici nu a catadicsit să ceară sprijin
Consiliul Județean Suceava a aprobat ieri alocarea a un miliard de lei vechi, sumă care va pleca către Vatra Dornei, acești bani urmând a fi folosiți de autoritățile dornene pentru plata unei parți din datoria pe care Primăria Vatra Dornei o are către furnizorul de energie electrică. Președintele CJ, Gheorghe Flutur, a trecut pe ordinea de zi suplimentară punctul privitor la alocarea de fonduri pentru Vatra Dornei după ce orașul a rămas în beznă, încă de la mijlocul săptămânii trecute, pentru datorii foarte mari acumulate de primărie către furnizorul de energie electrică.
 

Gheorghe FLUTUR

Flutur l-a criticat pe primarul PNL de Vatra Dornei, Ioan Moraru, pentru că nu a solicitat ajutor, însă a declarat că va face tot ce poate pentru a reaprinde luminile pe străzile din orașul-stațiune, în condițiile în care în localitate, seara, doar pârtia de schi este luminată. „Mă bucur că am reușit să ajutăm astăzi municipiul Vatra Dornei, care trece printr-un moment financiar greu. A rămas în beznă un municipiu pe care îl vrem capitala turismului din județul Suceava” a declarat șeful executivului județean sucevean, la finele ședinței ordinare de marți a CJ. Gheorghe Flutur a reamintit că nu este prima dată când CJ ajută Dorna, în acest mandat, în iarna trecută localitatea primind ajutor pentru încălzirea centralizată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: