În județul Suceava

Vremea alungă din clase, din nou, 850 de elevi și preșcolari

Pentru 850 de elevi și preșcolari din 12 unități de învățământ din județul Suceava cursurile sunt suspendate astăzi din cauza zăpezii și a frigului, informează Inspectoratul Școlar Județean Suceava.
 

Prima care a anunțat inspectoratului intenția de a nu face cursuri astăzi a fost Școala cu Clasele I-VIII „Ioan Băncescu” din Adâncata, care are un efectiv de 269 de elevi, închisă fiind și Grădinița cu Program Normal Adâncata, care are 86 de copii. Nu se fac ore astăzi nici la școlile și grădinițele din Călugăreni, Fetești, Pleșești-Vulturești, Giurgești, Hreațca. Luni și marți, vremea a permis elevilor din județ să meargă la școală, astfel că toți au fost în clase, a mai anunțat inspectoratul. Reamintim că, potrivit recomandărilor MECT, inspectoratele monitorizează zilnic situația susținerii cursurilor în unitățile de învățământ din fiecare județ, care se schimbă în funcție de starea vremii. MECT a informat că, ieri dimineață, în 9 județe activitatea unităților de învățământ se desfășura în mod normal, nefiind afectată de condițiile meteo nevaforabile, în 10 cursurile erau suspendate în mai puțin de 10 unități de învățământ, 6 județe înregistrau maxim 100 de unități de învățământ închise, iar alte 4 județe – peste 100 de unități de învățământ închise. În alte 12 județe și în municipiul București, cursurile au fost suspendate integral ieri, în această situație fiind peste 8200 de unități de învățământ, în care învață peste un milion de elevi.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: