Adrian Tipa, unul dintre sportivii suceveni care s-a realizat în capitala Marii Britanii

Mulți dintre sportivii suceveni la finalul carierei sau chiar la apogeu, încearcă să-și facă un rost în străinătate. În mare parte oarecum dezamăgiți de „atenția” care li se acordă în România, cel puțin în comparație cu fotbalul, aleg să plece în alte țări unde au șansa să continue să facă sport la un alt nivel sau își caută un loc de muncă.
 

Și fiindcă în general sportivii de performanță sunt obișnuiți cu efortul și știu ce înseamnă sacrificiul, ei reușesc în marea lor majoritate să câștige încrederea angajatorilor. Un exemplu fericit în acest sens este fostul multiplu campion de lupte greco-romane Adrian Tipa. Sportivul, care a terminat Liceul cu Program Sportiv din Suceava, a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava și a fost pregătit de profesorii Constantin Tăpîrjan și Valerică Gherasim a reușit să-și facă un nume în Londra. Pe lângă faptul că este arbitru internațional de lupte greco-romane și activează în capitala Marii Britanii, Adrian Tipa și-a făcut în doar cei cinci ani de când este plecat o firmă de pază și protecție de renume internațional. La firma sa sunt angajați în majoritate sportivi de diferite naționalități care asigură paza pentru diferite personalități și vedete și pentru anumite cluburi. Pentru a realiza importanța serviciilor de gen bodyguard pe care le asigură fostul luptător sucevean putem menționa faptul că el a fost cel care i-a asigurat protecția în Londra solistei Kelly Rowland, tot el fiind angajat de un prinț din Emirate pentru protecție în cadrul unui turneu de polo călare. Firma condusă de Adrian Tipa a fost angajată în diferite țări printre care USA, Israel, Dubai, Franța și a asigurat servicii de cea mai bună calitate. Adrian Tipa a fost un exemplu de devotament și cât a fost sportiv la Suceava, dar și ca patron de firmă de bodyguarzi, el fiind renumit pentru combativitatea sa, pentru seriozitate și atașament.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: