Și membri suceveni ai USL participă la mitingul de astăzi de la București

Mai multe sute de liberali suceveni vor participa la mitingul USL din București, dar doar o sută dintre aceștia vor merge în Capitală în cadru organizat, restul urmând să ajungă pe cont propriu, a declarat președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu.
 

„Vor merge la București câți liberali vor. Vor fi peste o sută care vor merge în cadru organizat. Restul, din câte am înțeles, câteva sute, vor merge pe cont propriu”, a spus liderul PNL Suceava. La rândul său, președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că PSD Suceava nu organizează o deplasare la București a membrilor de partid. „Nu organizăm politic o astfel de deplasare. Foarte mulți membri vor merge însă la București, în cadru privat, ca cetățeni”, a spus Nechifor. Primăria Capitalei a aprobat cererea USL pentru mitingul de astăzi, din Capitală, care va avea loc de la ora 16. Acesta va fi precedat de un marș de la Arcul de Triumf la Piața Victoriei, organizatorii anunțând 10.000 de participanți, a declarat, ieri, primarul general Sorin Oprescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: