Dumitru Antoniu este noul președinte al Comisiei Județene de Arbitri

Noul președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava este Dumitru Antoniu. El va ocupa postul rămas vacant încă de la finalul anului trecut, în urma decesului prematur al Lilioarei Grămadă.
 

Dumitru Antoniu

Fostul arbitru sucevean a fost propus de președintele AJF Aurel Daicu, hotărârea de numire fiind luată de Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal în cadrul unei întruniri la care au mai participat membri ai Comisiei de Disciplină și ai Comisiei Județene de Arbitri. „Dumitru Antoniu este un om cu o vastă experiență fotbalistică și cred că numirea lui este cel mai bun lucru posibil în acest moment. Ne cunoaștem de mulți ani și sunt convins că va face treabă bună în continuare”, a declarat președintele AJF Suceava, Aurel Daicu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: