Duminică, 15 ianuarie

Vizitați gratis muzeele de Ziua Culturii Naționale !

De Ziua Culturii Naționale, duminică 15 ianuarie vizitarea tuturor secțiilor Muzeului Bucovinei Suceava este gratuită, informează Biroul de Relații Publice al Muzeului Bucovinei.
 

Astfel, sucevenii și nu numai își pot reîmprospăta cunoștințele de istorie sau de etnografie vizitând Muzeul de Istorie Suceava, cu „Sala tronului” și expoziția de bază, apoi Secția de Etnografie de la Hanul Domnesc și Muzeul Satului Bucovinean, care pune în valoare patrimoniul cultural arhitectonic de factură populară din Țara de Sus, cuprinzând 80 monumente de arhitectură populară. De asemenea, își așteaptă vizitatori Muzeul de Științele Naturii, care prezintă chiar de la intrare un grupaj acvaristic și un stand cu pliante, vederi și publicații editate de muzeu, ceramică și obiecte de podoabă din pietre semiprețioase. La 16 noiembrie 2010, Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege prin care ziua de naștere a lui Mihai Eminescu a devenit Ziua Culturii Naționale, act normativ votat favorabil de 175 de deputați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: