Confirmare națională pentru calitate suceveană

GLOBAL DESIGN a dat lovitura la Salonul Internațional de Mobilă București 2011

12.000 de metri pătrați de spațiu expozitional, peste 170 de expozanți din România și din afara granițelor țării și câteva zeci de mii de vizitatori au fost „ingredientele” care au dus la realizarea celui mai important „show al mobilei” din România – Salonul Internațional de Mobilă, București 2011.
 

Evenimentul s-a desfășurat în capitala țării, în perioada 7 -11 septembrie, la ROMAERO Băneasa, și a fost organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România. Sigura firmă din județul Suceava prezentă la acțiune a fost GLOBAL DESIGN, care mers la București cu accesorii și subansamble pentru mobilier, standul pe care sucevenii l-au avut fiind unul extrem de generos, de aproximativ 100 de metri pătrați. Participarea la acest Salon a marcat două evenimente importante pentru GLOBAL DESIGN: împlinirea a 10 ani de activitate în domeniul producției de mobilier și lansarea unei noi linii de produs – fronturile antichizate. Directorul general al companiei din Suceava, Gabriel Nimițan, a declarat la finele expoziției de la București că Salonul a fost „un real succes”, iar confirmarea experienței de 10 ani de activitate a firmei a reprezentat-o faptul că sute de firme, cât și persoane private au încheiat deja contracte cu firma suceveană. „Am avut peste 2.500 de vizitatori contorizați în cele cinci zile de ale acțiunii. A însemnat un efort uriaș încununat însă de un succes pe măsură. Pot spune că ne-am lărgit considerabil portofoliul de clienți și că poate mai bine de 70% dintre cei care ne-au călcat pragul au stabilit deja contacte serioase cu noi, care în curând se vor materializa în comenzi ferme. Este pentru a patra oară când GLOBAL DESIGN participă la manifestări de profil la nivel național, dar de data aceasta semnalul din piață a fost unul pozitiv, de revenire economică, ceea ce ne bucură”, a mai spus Gabriel Nimițan, directorul general al GLOBAL DESIGN din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: