După ultima probă a bacalaureatului, în județul Suceava

Numărul candidaților eliminați pentru fraudă se ridică la 7

La ultima proba a bacalaureatului de toamnă, cea la alegere, desfășurată ieri, un candidat prezent în centrul de examen de la Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava a fost eliminat pentru fraudă, el fiind prins cu căști în urechi. Astfel, numărul eliminaților din această sesiune se ridică la 7.
 

După ce primele două probe le-a dat în spital, un candidat care suferise o intervenție chirurgicală chiar înaintea examenului a susținut proba de ieri în centrul de la Colegiul Tehnic “Al I. Cuza”. La proba la alegere s-au prezentat 798 de absolvenți de liceu din județ, 266 fiind absenți. Primele rezultate vor fi afișate pe 4 septembrie, după care vor fi depuse și rezolvate contestațiile (5-6 septembrie). Rezultatele finale urmează a fi afișate pe 7 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: