PSD Suceava 2020

Pentru tentativă de omor

Ciobanul minor de la Botoșenița Mare este cercetat în libertate

În urma concluziilor examinării medico-legale, Ovidiu O., de 16 ani, din Botoșenița Mare, comuna Calafindești, va fi cercetat pentru tentativă de omor.
 

Tânărul cioban din localitate a băut sâmbătă seară cu mai vârstnicul său coleg de stână, Vasile H., de 39 de ani. De la prieteșug de pahar s-a ajuns la ceartă, iar de acolo la lovituri. Ovidiu O. a pus mâna pe o bâtă și l-a lovit puternic pe celălalt, trimițându-l la spital în comă profundă, de gr. III, și cu un traumatism cranio-cerebral grav. Medicii legiști au decis ulterior că viața lui Vasile H. a fost pusă în pericol, numărul de zile de îngrijiri medicale necesare acestuia fiind de 53-54. Starea de sănătate a celui agresat este în prezent incertă și nu se știe dacă va rămâne cu sechele după ce hematomul cranian se va fi vindecat. Judecătorii au hotărât cercetarea lui Ovidiu O. în stare de libertate, dată fiind vârsta lui precum și faptul că, se pare, acesta ar fi fost provocat de victimă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: