PSD Suceava 2020

„Declarații ipocrite”

Interese mult mai directe și mai pământene. Asta ascund, potrivit prim-vicepreședintelui PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, încercările opoziției de a modifica legile electorale și mai ales declarațiile pompoase despre moralitate în politică.
 

„Liderii opoziției au preluat stindardul moralității, propunând, în scris, o lege pentru împiedicarea traseismului politic, dar și alegeri parlamentare prin vot uninominal pur, când câștigătorul ia totul, chiar dacă știu bine și chiar și recunosc că una este neconstituțională, iar cealaltă nu și-o doresc”, a spus Onofrei, arătând că opinia majoritară în PSD și PNL este pentru revenirea la votul pe listă. „Declarațiile sunt ipocrite pentru că traseismul este rău când se face de la USL la PDL și este aplaudat când e în sens invers”, a apreciat Onofrei. Orest Onofrei consideră că, de fapt, PSD este inventatorul traseismului politic: „Primii traseiști politici din politica post decembristă sunt Adrian Năstase și Ion Iliescu care, nemulțumiți de Petre Roman, au plecat din FSN și au constituit primul grup al independenților din Parlamentul României”. USL a depus la Parlament o inițiativă legislativă prin care s-ar reduce la 325 numărul de parlamentari, s-ar sancționează cu pierderea mandatului migrația politică a senatorilor și deputaților și se propune un vot uninominal majoritar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: