Fabrică de autovehicule la Gura Humorului

Un autovehicul de teren multifuncțional care se adresează în special fermierilor din zona de munte ar putea fi asamblat în fabrica pe care un grup de investitori români doresc să o construiască la Gura Humorului, în parteneriat cu municipalitatea humoreană.
 

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că împreună cu primarul din Gura Humorului va avea o întâlnire cu reprezentanții grupului respectiv în vederea stabilirii condițiilor parteneriatului. Potrivit lui Flutur, autovehiculul este un prototip nou, omologat, având posibilitatea de atașare a unor dispozitive de stropit sau de săpat. „Este un multifuncțional pentru microfermele din zonele accidentate”, a spus Flutur. El a arătat că la Gura Humorului urmează să fie fabricată caroseria și realizată asamblarea, iar motoarele vor fi produse la uzina Ford din Craiova. Flutur a mai spus că prototipul a fost realizat de un inginer specialist în domeniu care este originar din județul Suceava, mai exact din Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: