În doar două zile de la încetarea protestului

Medicii de familie au semnat în masă actul adițional pe iunie

Majoritatea medicilor de familie semnaseră până ieri actele adiționale la Contractul-cadru pentru luna iunie, începând de marți, de când încetaseră protestul și și-au reluat activitatea în regim cu Casa de Asigurări.
 

Din cei 285 de furnizori de servicii de medicină primară existenți anul trecut, 275 au încheiat actele adiționale respective. Reamintim că medicii de familie din toată țara, inclusiv Suceava, au protestat față de Contractul-cadru pe 2011 timp de 9 zile, ei refuzând să emită documente în regim cu CAS, onorând însă gratuit consultații. La CAS Suceava este plină perioadă de încheiere a acestor documente cu toți furnizorii de servicii medicale și la celelalte specialități, majoritatea dintre furnizori semnând documentele. Astfel, au semnat actul adițional 95 de farmacii din cele 112 contractante, 77 de medici dentiști din cei 94 contractanți, 89 de medici specialiști, 20 de furnizori de servicii de laborator, 10 de recuperare și reabilitare și numai 3 furnizori de servicii de îngrijire la domiciliu. Totodată, cu excepția spitalului Gura Humorului, toate celelalte 9 spitale au încheiat până ieri actul adițional la Contractul-cadru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: