Drapel uriaș la sediul Primăriei sucevene

> De Ziua Drapelului, la sediul executivului municipal va fi organizat un ceremonial de arborare, la 12 metri înălțime, a unui tricolor având 24 de metri pătrați
 

Pe 26 iunie, de Ziua Drapelului, la sediul Primăriei municipiului Suceava va fi arborat un steag de dimensiuni impresionante. Tricolorul va avea suprafața de (4×6) 24 metri pătrați și va fi ridicat, în mod festiv, pe un catarg de 12 metri înălțime. Primarul Ion Lungu spune că i-a venit această idee după recentul periplu prin unele țări europene, în care a văzut că însemnul național respectiv flutura impozant la sediile tuturor instituțiilor publice, dar, în mod special, la cele ale primăriilor. „Am văzut că foarte multe instituții publice au arborate steaguri naționale. Cred că ar trebui să ne mândrim cu simbolurile noastre naționale, să fim mai naționaliști, în sensul pozitiv al cuvântului. Personal sunt mândru că sunt român și consider că fiecare dintre noi ar putea să fie așa. Am văzut, de asemenea, arborate steaguri la multe case proprietate privată și la blocuri de locuințe”, a arătat edilul-șef al Sucevei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: