Guvernanții confundă modernizarea cu distrugerea

> În loc să se ocupe de economie, Emil Boc și-a stabilit, ca prioritate, câștigarea alegerilor de către PDL, declară Vasile Cerlincă, șeful organizației municipale a PRM
 

Românii au început să se trezească, crede Vasile Cerlincă, președintele organizației din municipiul Suceava a Partidului România Mare. Cerlincă invocă un sondaj în care 89% din români spun că nu mai au încredere în președintele Traian Băsescu, în timp ce premierul Emil Boc nu mai este crezut de 93% dintre intervievați. „După cum observăm, președintele Băsescu nu mai apare la nicio manifestare, la niciun eveniment, nemaiavând curajul să scoată capul în lume”, declară liderul peremiștilor din municipiul reședință de județ. Vasile Cerlincă le reamintește celor care l-au votat pe Traian Băsescu că actualul șef al statului promitea, în 2008, că al doilea mandat va fi dedicat românilor, că își va face datoria până la capăt și că nu îi va trăda niciodată pe votanți. Aceasta pentru ca – după ce s-a văzut cu sacii în căruță – să le spună oamenilor să se ajute unii pe alții, pentru că statul nu creează locuri de muncă, iar dacă acestora nu le convine, nu au decât să emigreze. Cerlincă atrage atenția că președintele Traian Băsescu s-a repliat în fața majorării taxei pe valoarea adăugată și a efectului de creștere a prețurilor pe care această măsură a provocat-o, spunând că mai bună era impozitarea tuturor pensiilor. Liderul sucevean al PRM crede că impozitarea pensiilor – care în majoritatea lor sunt mici – ar nenoroci și mai mult pe vârstnici, soluția stând în creșterea numărului locurilor de muncă și sporirea contribuțiilor la bugetul asigurărilor sociale. Vasile Cerlincă s-a „luat” și de primul ministrul Emil Boc, care confundă „modernizarea României cu distrugerea țării” și care, în loc să redreseze economia, și-a stabilit ca prioritate câștigarea alegerilor de către PDL, formațiunea pe care o conduce.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: