Pe șantierele ISPA din Suceava

Amenzile se reîntorc

> „Dacă ne mai duc cu zăhărelul, vom trece din nou la aplicarea de amenzi”, accentuează primarul Ion Lungu, referindu-se la operatorii care nu fac asfaltările obligatorii
 

Unul dintre operatorii din cadrul Programului ISPA riscă iarăși sancțiuni contravenționale și aceasta pentru că a lăsat-o mai moale cu repararea carosabilului stricat cu prilejul săpăturilor. Este vorba despre porțiuni de 30-100 de metri, intervențiile apropiindu-se de final. Motivul ritmului scăzut de lucru este, în opinia șefului executivului local, unul pueril, reprezentații societății cu pricina invocând faptul că stațiile de asfalt nu se sinchisesc să onoreze cantități atât de mici de material bituminos. „Cei de la TMUCB mai au încă de lucru la străzi și o spun cu tărie, dacă ne mai duc cu zăhărelul, vom trece din nou la aplicarea de amenzi. Aceasta, pentru că mai există doar câteva străzi care trebuie reparate și acestea doar pe porțiuni care nici măcar nu sunt foarte mari, de 30, 50 sau 100 de metri. Motivul este acela că nimeni ne le vinde asfalt atât de puțin. Este problema lor personală, să-și gestioneze cum știu situația, iar dacă nu vor fi gata până la sfârșitul săptămânii, pe cei de la TMUCB îi vom amenda din nou. Trebuie să încheiem o dată cu aceste discuții interminabile cu reparatul străzilor”, a pus în vedere șeful municipalității sucevene. Reamintim că după somații repetate și întârzieri la demararea asfaltării, consorțiul TMUCB &Energ Termorom a fost „taxat” în 3 zile consecutiv, iar Pfeiffer a primit doar o singură amendă. Valoarea unei singure sancțiuni contravenționale date de inspectorii Primăriei este de 2500 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: